Chili med Chorizo

Testade idag en ny chili.
En spansk variant med högrev och chorizo i.

Har inga exakta proportioner, man får helt enkelt smaka sig fram vad som passar en bäst.

1 kg högrev
chorizo
baconfett
vitlök
gullök
tomater
salladslök
paprikapulver
oregano
chilis olika sorter, jag orkade ej färda mig iväg idag så blev bara vanlig grön och röd spanskpeppar
köttfond
mörk oxbuljong
öl ( kokade på en vanlig falcon)
spiskummin

Stek köttet i bacon fett.
Mixa tomater, lök, vitlök, paprikapulver, oregano, chili och salladslöken.
Häll alla ingredienser i en stekgryta utom chorizon.
Koka MINST 2 timmar.
Stek korven och lägg i grytan mot slutet.
Koka en stund och servera i skålar med quacamole och nachos.

*Bild kommer senare*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0