Asiatisk curryfisk

www.alltommat.se

Asiatisk curryfisk Receptbild - Allt om Mat

Asiatisk curryfisk

4 person(er) Ingredienser
3 dl jasminris
500 g vit fiskfilé, t ex hoki
2,5 dl laga lätt grädde
4 st limeblad, färska eller torkade
2 msk grön currypasta
1 st hönsbuljongtärning
500 g frysta haricots verts
1 msk rapsolja
0,5 tsk salt
0,5 kruka koriander

Tillagning

Grön currypasta och limeblad sätter smak på fisken. Såsen är lika god till strimlad kyckling.

1. Koka riset enligt förpackningens anvisning.
2. Skär fisken i kuber, ca 2 x 2 cm. Koka upp grädde, limeblad, currypasta och buljongtärning. Lägg i fisken och sjud under lock ca 5 min.
3. Fräs bönorna i olja ca 5 min. Krydda med salt. Strö korianderblad över fisken. Servera med sås, ris och bönor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0